Indberetninger
Hvordan godkender jeg en indberetning?
Alexander Gosvig avatar
Skrevet af Alexander Gosvig
Opdateret over en uge siden

Vi anbefaler, at gøre det på denne måde, da du kommer til at se alle indberetninger, der mangler at bliver godkendt:

• Gå til menupunktet Indberetninger

• Klik på fanen Mangler godkendelse

• Ving indberetninger af du ønsker godkendt, dette gøres i den farvede cirkel.

• Der dukker nu en sort kasse op i bunden, her trykker du Godkend.

• Indberetningerne er nu godkendt.

O.B.S: Har du en integration?

Når timer godkendes sendes de ofte afsted til det andet system med det samme, og det er derfor ikke længere muligt at rette i indberetningerne. Får du godkendt en indberetning, som ikke skulle have været godkendt, så skal der oprettes en modpostering, hvilket du kan læse mere om her.