Snelle start voor admins
Teams en Leden
Hoe beheer je als Admin de profielen van medewerkers?

In dit artikel laten we zien hoe je als admin je medewerkers kunt beheren vanuit een uniek profiel per medewerker.

Paul Kuijf avatar
Geschreven door Paul Kuijf
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het profiel per medewerker

Binnen het Learned-platform kun je als admin je medewerkers met behulp van diverse modules begeleiden. Om eenvoudig het overzicht te bewaren van waar elke medewerker mee bezig is, hebben we een speciaal profiel per medewerker ontwikkeld waar jij als Admin mee kunt werken.

Ga via jouw profielfoto linksonder naar de Leden-pagina. Klik vervolgens door op een medewerker.

Wat kan ik in dit profiel zien?

Afhankelijk van de ingestelde modules in jullie Learned omgeving kun je met de volgende modules aan de slag.

1. Gesprekken: Welke evaluaties voert de medewerker en wanneer is de volgende?

2. Meetings: Welke 1:1 gesprekken voert de medewerker en wanneer is de volgende?

3. Doelen: Aan welke zakelijke doelen en leerdoelen werkt de medewerker?

4. Learning: Aan welke leerpaden en andere leermiddelen werkt de medewerker?

5. Carrièrepad: Wat is de huidige rol en gewenste toekomstige rol van de medewerker?

6. Instellingen: Hier kun je de (gebruikers)naam, rollen, rechten en teams per medewerker beheren.