De API keys in AFAS

In dit artikel laten we je zien hoe je in AFAS de API keys krijgt voor de koppeling met Learned.

Paul Kuijf avatar
Geschreven door Paul Kuijf
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om Integratie met AFAS op te zetten in Learned.io zijn twee velden vereist:

• subscription id

• token

De Subscription id is weergegeven in de linkerbovenhoek van de app. Gebruik deze zonder letters.

Hier is een instructie voor het verkrijgen van het tweede veld - Token:

Let op: zorg ervoor dat je de juiste rechten hebt in AFAS. Zie deze onderstaande link voor meer info:

Ga vervolgens aan de slag!

1. Importeer Employee GET Connector file

Ga naar General - Management - GetConnector

Importeer het aangeleverde bestand door Learned.

2. Creëer App Connector

Ga naar de app connector sectie.

Maak een nieuwe App connector. Stel een beschrijving en toegestane groep in.

Uncheck “Blocked” checkbox.

Ga naar User tokens. Druk op New.

Kies User en voeg een beschrijving toe.

Ga naar Volgende en bewaar het Token. Bewaar het ergens omdat het maar één keer wordt weergegeven.