De Learning rapportage in Learned

In dit artikel laten we je zien hoe je als Admin aan de slag kunt met de Learning rapportage

Iris van den Bos avatar
Geschreven door Iris van den Bos
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel is wellicht ook interessant voor jou:

Wanneer je met de Learning module werkt in Learned maak je niet alleen verschillende activiteiten en leerpaden beschikbaar voor de organisatie. Als Admin heb je middels de Learning rapportage inzicht in verschillende gegevens.

De Learning rapportage

Om de Learning rapportage te bekijken ga je linksonder naar Rapportages - Learning rapportage. Vanuit hier krijg je een dashboard te zien waar je in één oogopslag hoeveel activiteiten er zijn aangemaakt, hoeveel leerpaden er zijn gecreëerd en hoeveel activiteiten er zijn afgerond. Je hebt de mogelijkheid om de periode aan te passen middels de dropdown rechtsboven.

Verder heb je in de rapportage inzage in de volgende gegevens:

• Teams:

Per team zie je hoeveel leden er in het team zitten, het gemiddelde afgeronde activiteiten per lid van het team, en hoeveel activiteiten er zijn afgerond in dit team.

• Leden:

Per medewerker zie je hier hoeveel activiteiten zij hebben afgerond.

• Activiteiten:

In dit overzicht zie je hoeveel gebruikers deelnemen aan de activiteit, wat de gemiddelde voortgang is en hoeveel gebruikers de activiteit hebben afgerond.

• Leerpaden:

In dit overzicht zie je hoeveel gebruikers het leerpad volgen, wat de gemiddelde voortgang is en hoeveel gebruiker het leerpad hebben afgerond.

In elk overzicht heb je de mogelijkheid om op de naam van de kolom te klikken en een filter toe te passen:

Let op: bij elk tabblad heb je de mogelijkheid om een CSV export te draaien.