Learned's mobiele app
Surveys
Het invullen van een survey op je mobiele telefoon

In dit artikel laten we je zien hoe je een survey invult in de mobiele app van Learned.

Iris van den Bos avatar
Geschreven door Iris van den Bos
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het volgende artikel is wellicht ook interessant voor jou:

Surveys via Learned

Binnen het Learned platform is het mogelijk dat je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een survey als jouw organisatie met deze module werkt. Als je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een survey heb je de mogelijkheid om de survey in te vullen via je computer of via de mobiele app van Learned. In dit artikel bespreken we hoe je een survey invult via de mobiele app van Learned.

Waar vind ik surveys in de mobiele app?

Zodra je bent uitgenodigd voor een survey, kun je de Learned-app openen op je mobiele telefoon. Als je bent ingelogd in de app, zie je linksonder een knop om het menu te openen. Vervolgens kun je op Surveys in het menu klikken. Je krijgt de pagina Surveys te zien met alle surveys waaraan je hebt deelgenomen of waarvoor je bent uitgenodigd.

Sorteer, filter of zoek surveys

Op de Survey pagina in de mobiele app heb je de optie om de surveys alfabetisch te sorteren, op basis van de frequentie van de survey, of van oud naar nieuw of vice versa. Daarnaast heb je ook enkele filteropties of kun je naar een bepaalde survey zoeken met behulp van het vergrootglas.

Het invullen van een survey op je mobiel

Als je een survey wilt invullen via je mobiel, zul je zien dat de survey het label 'To do' heeft. Dit label geeft aan dat je de vragen van de survey nog moet beantwoorden. Zodra je dit hebt gedaan, verandert het label in 'Afgerond'.

Als je op de survey klikt, krijg je een kort overzicht met informatie over de survey, bijvoorbeeld de naam van de survey, of je antwoorden anoniem zijn, hoeveel vragen de survey bevat en wat de frequentie is waarop je vragen kunt beantwoorden. Onder deze informatie bevindt zich een Start-knop waarmee je kunt beginnen met het invullen van de survey.

Op het moment dat je op de Start-knop drukt, verschijnt de eerste vraag die je moet beantwoorden. Afhankelijk van je vraag kun je een antwoord selecteren. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een opmerking toe te voegen aan je beoordeling. Als je de vraag hebt beantwoord, kun je doorgaan naar de volgende vraag door op de knop

'Volgende' rechtsonder in je scherm te drukken.

Inhoudsopgave

Door op de inhoudsopgave rechtsboven in je scherm te drukken, krijg je een overzicht van alle vragen in deze survey. Hier zie je gemakkelijk hoeveel vragen je nog moet beantwoorden. Daarnaast kun je ook gemakkelijk door de verschillende vragen navigeren als je bijvoorbeeld je antwoord op een van de vragen wilt aanpassen.

Het afronden van de survey

Als je de laatste vraag van de survey hebt beantwoord, heb je de optie om je antwoorden te bewaren als concept. Met deze optie deel je jouw antwoorden nog niet met de organisatie. Als je ervoor kiest om je antwoorden te publiceren, dan deel je jouw antwoorden met de organisatie.

Na het publiceren van je antwoorden krijg je een 'Bedankt'-bericht te zien. Je hebt de optie 'Bekijk mijn resultaten'. Als je op deze optie klikt, krijg je de vragen van de survey en je antwoorden op deze vragen te zien. Je kunt ook de optie selecteren om dit bericht te sluiten. Je wordt dan teruggestuurd naar de overzichtspagina van Surveys.

Update jouw antwoorden

Je hebt nog steeds de mogelijkheid om je antwoorden te updaten nadat je ze hebt gepubliceerd aan de organisatie. Je kunt dit doen totdat de deadline van de survey is verstreken. Als je je antwoorden wilt updaten, ga dan in de app naar Surveys en klik op de survey die je wilt aanpassen. Je kunt dit doen door op de Update-knop te klikken.

Zodra je op de knop Update hebt geklikt, verschijnen de vragen van de survey. Je kunt op je eerder gegeven antwoord klikken om het te updaten. Zodra je dit hebt gedaan, klik je op Volgende. Je nieuwe antwoord wordt opgeslagen en je kunt naar de volgende vraag gaan waar je je antwoord wilt aanpassen. Als je klaar bent, kun je de enquête wegklikken.

❗️Let op: als je een antwoord in je survey aanpast, zorg er dan voor dat je rechtsonder op Volgende hebt gedrukt. Alleen dan wordt je nieuwe antwoord opgeslagen in de survey.