Learned Release Notes
Learned 3.0 op mobiel & AI gegenereerde samenvatting van het Engagement report.
Learned 3.0 op mobiel & AI gegenereerde samenvatting van het Engagement report.

Release note 31-01-2024

Iris van den Bos avatar
Geschreven door Iris van den Bos
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De eerste update van 2024 is een feit 🙌. In deze release hebben wij weer twee mooie updates voor jullie doorgevoerd. Wil je weten wat er precies nieuw is? Lees dan snel verder!

Learned 3.0 nu ook in de mobiele app 🚀!

Vorig jaar hebben we Learned 3.0 geïntroduceerd op web. Met deze update hebben we Learned 3.0 ook doorgevoerd in onze mobiele app en heeft de app een nieuw jasje gekregen.

• Een nieuwe homepagina waar niet alleen je taken staan, maar ook jouw eerstvolgende gesprek en next steps.

• Navigeer gemakkelijk via het nieuwe menu naar de verschillende modules in de app.

• Een aparte next steps pagina waar jij snel je acties kunt afvinken.

ℹ️ Wil je meer info over hoe je in de mobiele app van Learned kunt navigeren? Lees dan dit artikel.

Snel en gemakkelijk een samenvatting genereren van het Engagement rapport

image.png (837×223)

Sinds kort hebben wij bij het Engagement rapport ook de mogelijkheid voor Admins om een samenvatting van de Engagement resultaten op organisatie niveau te genereren met behulp van AI.

• Betrokkenheid na verloop van tijd & per team.

• Hoogst en laagst scorende thema's.

• Aanbevolen acties om op te pakken.

❗️Let op: deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor Admins in het oorspronkelijke Engagement rapport. De functionaliteit is niet beschikbaar bij een Custom Engagement rapport.

ℹ️ Wil je meer info over het Learned engagement rapport? Lees dan dit artikel.