Learned's menustructuur

In dit artikel leggen we de menustructuur van het platform uit en vertellen we je waar je alles kunt vinden.

Iris van den Bos avatar
Geschreven door Iris van den Bos
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen Learned zijn er verschillende producten beschikbaar. Afhankelijk van welke producten zijn geactiveerd, vult het menu zich aan de linkerkant. Welke producten en functionaliteiten je hier allemaal terug kunt vinden en waar Admin de inrichting kan doen voor de verschillende functionaliteiten, lees je in dit artikel.

Home

Wanneer je inlogt in Learned, kom je direct op jouw Home pagina terecht. Hier vind je onder andere de taken terug die voor jou open staan. Wil je meer informatie wat je allemaal op je homepagina kunt vinden? Lees dan het volgende artikel: Jouw homepagina in Learned.

Carrière

Wanneer je naar de Carrière pagina gaat, kun je vervolgens jouw carrièrepad bekijken.

• Carrièrepad: Een overzicht van jouw huidige rol en ambities. Hier vind je ook jouw skill evaluaties terug in een spider diagram.

Klik hier voor meer informatie om aan de slag te gaan met je carrièrepad.

Ontwikkeling:

Wanneer je naar de pagina Ontwikkeling gaat, kun je vervolgens doorklikken op:

• Gesprekken: Hier vind je een overzicht van al jouw ontwikkelgesprekken. Wil je meer informatie over hoe je hiermee aan de slag kunt gaan? Lees dan dit artikel.

• 1:1 & Team meetings: Hier vind je een overzicht van al jouw 1:1 & Team meetings. Wil je meer informatie over hoe je hiermee aan de slag kunt gaan? Lees dan dit artikel.

• Next steps: Hier vind je een overzicht van al jouw openstaande next steps.

• Doelen: Hier vind je jouw doelen terug waar je aan werkt. Wil je meer informatie over hoe je een doel kunt opstellen en met jouw doelen aan de slag kunt gaan? Lees dan dit artikel.

• Feedback: Hier vind je een overzicht van alle gegeven en/of ontvangen feedback en complimenten. Wil je meer informatie over hoe je hiermee aan de slag kunt gaan? Lees dan dit artikel.

Optioneel:

• Onboard & Learn: Vind hier interessante activiteiten of leerpaden om aan de slag te gaan met jouw ontwikkeling. Afhankelijk van jouw rechten en de module instellingen, kun je ook zelf content aan de bibliotheek toevoegen.

Let op: Onboard & Learn zie je alleen wanneer de organisatie de Onboard & Learn add-on heeft geactiveerd.

Surveys

Op de pagina Surveys vind jij alle surveys terug waar je voor bent uitgenodigd. Hier kun je zowel een nieuwe survey invullen, als de oude surveys inzien.

Wil je meer informatie over hoe je aan de slag kunt gaan met een Survey? Lees dan dit artikel.

Let op: Surveys is een add-on en zie je alleen in het menu wanneer jouw organisatie de add-on heeft geactiveerd.

Profielfoto:

Wanneer je linksonder op jouw profielfoto klikt, heb je de volgende opties:

• Persoonlijke instellingen: Hier kun je o.a. een taal, e-mail voorkeuren, MFA en jouw agenda integratie instellen.

• Uitnodigingen: Hier vind je eventuele uitnodigingen voor een team of ander bedrijfsaccount.

• Notitieblok: Hier kun je privé notities noteren.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om via jouw profielfoto naar het Learned helpcentrum door te klikken en kun je de Learned product roadmap bekijken. Hier kun je ook jouw ideeën voor het platform met ons delen.

Wil je meer informatie over hoe je feature requests kunt indienen via de Product Roadmap? Lees dan dit artikel.

Extra opties voor Admin

Wanneer je Admin rechten hebt in Learned en je op jouw profielfoto klikt linksonder, zie je in het submenu ook de volgende opties: Leden, Teams, Bedrijfsinstellingen, Log en Plan.

• Wil je meer informatie over het uitnodigen van medewerkers? Lees dan dit artikel.

• Wil je meer informatie over het aanmaken van teams? Lees dan dit artikel.

• Wil je meer informatie over de plan pagina? Lees dan dit artikel.

Functiematrix - Admin only

Heb je Admin rechten in het platform, dan zie je linksonder de knop Functiematrix. Via deze knop kun je aan de slag met het inrichten van de Rollen en Skills in het platform.

• Wil je meer informatie over hoe je aan de slag kunt gaan met rollen? Lees dan dit artikel.

• Wil je meer informatie over hoe je aan de slag kunt gaan met skills? Lees dan dit artikel.

Rapportages - Admin only

Wanneer je Admin rechten hebt in het platform, zie je linksonder in het menu ook een knop 'Rapportage'. Als je hier op klikt, vind je de verschillende rapportages terug in Learned:

• Skills > Klik hier voor meer info over de skills rapportage.

• Performance > Klik hier voor meer info over de performance rapportage.

• Learning > Klik hier voor meer info over de learning rapportage.

• Engagement > Klik hier voor meer info over de engagement rapportage.

• Medewerker rapport

• 9-grid > Klik hier voor meer info over de 9-grid rapportage.

• 1:1's > Klik hier voor meer info over de 1:1 rapportage.