Starten als Mbrella gebruiker

Mbrella-app uitgelegd: uitgaven, budgetten en de Mobility Hub

Audrey Stampaert avatar
Geschreven door Audrey Stampaert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gefeliciteerd, je hebt gekozen voor flexibele mobiliteit in plaats van je traditionele bedrijfswagen! En daar zijn wij natuurlijk blij om! En Mbrella? Dat is het platform om je budget te beheren! Zo kan je uitgeven wat je wil, wil wanneer je wil! 💰

Hieronder vind je alles wat je moet weten om in een mum van tijd te starten.👇

Stap 1. Toegang tot je account

Zodra je een uitnodigingsmail van Mbrella hebt ontvangen, ben je klaar om je voor de eerste keer te connecteren.

Je gebruikt best Google Chrome of Safari als browser. Internet Explorer geeft vaak problemen.

Log in op je Mbrella account met je bedrijfse-mailadres en Mbrella wachtwoord:

Opmerking: ben je admin, bekijk dan hier de relevante artikelen voor jou.

Stap 2. Mbrella in een notendop

Mbrella heeft vijf tabbladen: Uitgaven, Budgetten, kilometervergoedingen, Mobility Hub en onderaan in de linkerhoek je Profiel. Navigeer doorheen deze tabbladen door op het pictogram aan de linkerkant van de pagina te klikken.

Uitgaven

Het tabblad 'Uitgaven' bevat een lijst met alle uitgaven die je hebt aangemaakt en hun huidige status: goedgekeurd, in behandeling of geweigerd.

Om een nieuwe uitgave aan te maken klik je op "Uitgave toevoegen" in de rechterbovenhoek.

Kom hier meer te weten over je uitgaven.
Een handleiding voor het maken van uitgaven vind je hier.

Budgetten

Het tabblad 'Budget' geeft je een overzicht van je huidige actieve budget, het bedrag dat je al hebt uitgegeven en het restsaldo.

Mobiliteitsbudget

Lees hier meer over je budget.

Kilometervergoedingen

In dit tabblad kan je de in je Mobility Hub geactiveerde vergoedingen toevoegen. Ga je met de fiets naar het werk? Voeg hier al je ritten toe!

De Mobility Hub

In de Mobility Hub vind je alle voordelen die je HR manager voor jou heeft geactiveerd. Van fietstoeslag tot thuiswerkvergoeding, mobiliteitskaarten of een abonnement op het openbaar vervoer. Wat je HR manager ook voor jou heeft geactiveerd, je vind het hier terug.

mobiliteitsvoordelen

Ziezo, dat is Mbrella in een notendop.

Ga nu van start met Mbrella dankzij onze tutorials en creëer nu je eerste uitgave met onze handige handleiding.