Ik ben een werknemer
Werknemer - Starten met Mbrella
Maandelijkse uitgave toevoegen en uitschakelen

Plan toekomstige uitgaven automatisch in

Audrey Stampaert avatar
Geschreven door Audrey Stampaert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verlies geen tijd door elke maand dezelfde uitgaven opnieuw toe te voegen. Plan ze één keer in, en maak je geen zorgen meer! 🔄

Enkele voorbeelden van terugkerende uitgaven:

• De huur van je huis

• Leasekosten

• Brandstofkosten

• Gebruikerskosten

Hoe voeg je terugkerende uitgaven toe?

1. Navigeer naar Uitgaven aan de linkerkant van je scherm

2. Klik op Uitgave toevoegen

3. Selecteer Maandelijks

4. Vul de frequentie, eerste & laatste uitvoeringsdatum in
    ☝️ Opgelet: Wanneer de eerste uitvoegeringsdatum in de toekomst ligt, zal je de uitgave nog niet terugvinden in je uitgaveoverzicht. Je uitgave zal pas verschijnen op de datum van de eerste uitvoering

5. Klik op Opslaan

6. Klaar! Volg al je maandelijkse uitgaven in één overzicht

Hoe schakel je maandelijkse uitgaven uit?

1. Navigeer naar Uitgaven aan de linkerkant van je scherm

2. Klik op Maandelijkse uitgaven. Je krijgt een overzicht van al je terugkerende uitgaven te zien

3. Klik op het actiemenu (de 3 bolletjes aan het einde van de rij)

4. Klik op Deactiveer

Hetzelfde geldt voor het heractiveren van terugkerende uitgaven

Zie hier hoe het werkt:

Gerelateerde artikels