Ik ben een HR admin
HR admin - Mbrella functionaliteiten
πŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ Gebruikersgroepen
Romain Schuermans avatar
Geschreven door Romain Schuermans
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn gebruikersgroepen?

Het beheren van budgetten en mobiliteitsvoordelen voor meer dan 20 werknemers kan veel tijd in beslag nemen.

Junior werknemers hebben over het algemeen andere rechten dan senior werknemers. En dit moet worden weerspiegeld in Mbrella.

Met onze nieuwe functie Gebruikersgroepen kun je mensen met dezelfde rechten groeperen in één kleine, overzichtelijke groep.

• Gedaan met het handmatig toewijzen van budgetten en voordelen aan individuele werknemers. Nu kan je budgetten en mobiliteitsvoordelen voor groepen werknemers tegelijk beheren, in bulk.

• Updates voor een groepsbudget of voordeel worden automatisch toegepast op alle werknemers, waardoor je tijd en moeite bespaart.

• Ontwerp een mobiliteitsplan op maat van de specifieke behoeften van je werknemers.

Hoe Gebruikersgroepen gebruiken

1. Ga naar het tabblad Werknemers in het linkermenu

2. Selecteer Groepen

3. Klik op Groep toevoegen

4. Wijs een budget en mobiliteitsvoordelen toe

5. Werknemers toevoegen

Kijk hoe het moet: