Hoe gebruikersgroepen aanmaken en beheren?

Dit artikel legt uit hoe je een nieuwe gebruikersgroep kan aanmaken en beheren.

Manon Lambert avatar
Geschreven door Manon Lambert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het beheren van mobiliteitsbudgetten en -voordelen voor meer dan 20 werknemers kan veel tijd in beslag nemen. Junior werknemers hebben over het algemeen andere rechten dan senior werknemers. En dat moet worden weerspiegeld in Mbrella.

Met onze functie Gebruikersgroepen kun je mensen met dezelfde rechten allemaal in één keurige kleine groep plaatsen.

• Gedaan met het manueel toewijzen van budgetten en voordelen aan elke werknemer één voor één. Nu kun je budgetten en voordelen voor groepen werknemers tegelijk beheren, in bulk.

• Updates aan een groepsbudget of voordeel worden automatisch toegepast op iedereen in de groep, waardoor je tijd en moeite bespaart.

• Ontwerp een mobiliteitsplan dat is afgestemd op de specifieke behoeften van je werknemers.

Hoe ga je ermee aan de slag?

• Klik op Groep toevoegen om een nieuwe gebruikersgroep toe te voegen aan je platform

• Geef de groep een naam en klik op Aanmaken

• Nu kun je de groep naar wens aanpassen

• Voeg het budget toe dat de werknemers in deze groep moeten ontvangen

• Voeg de voordelen toe die de werknemers in deze groep moeten ontvangen

• Voeg de medewerkers toe die deel moeten uitmaken van deze groep

• Pas de instellingen naar wens aan

• Per gebruikersgroep kun je kiezen of de vergoedingen die aan hen zijn toegewezen, in mindering moeten worden gebracht op hun mobiliteitsbudget of bovenop hun mobiliteitsbudget mogen worden betaald.

Telkens wanneer je nu een nieuwe medewerker toevoegt, kan je deze toewijzen aan de juiste gebruikersgroep, en het budget, de voordelen en de instellingen van deze groep zullen automatisch van toepassing zijn op de medewerker.