Ik ben een HR admin
HR admin - Starten met Mbrella
Hoe je payroll correct instellen in Mbrella

In dit artikel geven we meer informatie over hoe je je payroll instellingen correct instelt

Manon Lambert avatar
Geschreven door Manon Lambert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Eén van de grootste voordelen van Mbrella is de manier waarop wij omgaan met payroll!

We hebben payroll compatibele bestanden met de grootste sociale secretariaten in België, zodat het zo eenvoudig mogelijk is om al je mobiliteitsgerelateerde informatie naar payroll te sturen. En maak je geen zorgen, zelfs als jouw sociaal secretariaat niet in de lijst staat, hebben we een oplossing voor jou! Ontdek in dit artikel hoe je je eigen payroll-instellingen correct kunt instellen.

Om je payroll correct in te stellen, ga je naar Payroll > Instellingen

Hier zie je de optie om je eigen sociaal secretariaat te kiezen, of als je je eigen sociaal secretariaat niet terugvindt, kun je het algemene csv-bestand kiezen.

Afhankelijk van je sociaal secretariaat, moet je de volgende informatie invullen of contact met ons opnemen om de integratie op te zetten:

• Bedrijfs ID

• Payroll ID's van werknemers

Voor SD Worx klanten moeten we zelf de looncodes invullen en de activatie ervan aanvragen. Neem in dit geval dus contact met ons op zodat we alles correct voor je kunnen instellen!

En zoals altijd kan je ons bij vragen bereiken via de chat of support@mbrella.eu