Vinculació d'usuaris

T'expliquem en tres senzills passos com vincular diversos usuaris

Paula Picón avatar
Escrit per Paula Picón
Actualitzat fa més d’una setmana

Si tens diversos usuaris de Metacontractes perquè treballes amb diversos clients i vols vincular-los, pots vincular-lo en tres passos senzills.

Tenir diferents usuaris vinculats et servirà per a moltes coses, per exemple:

• Poder moure't entre diferents usuaris de manera ràpida, sense haver d'estar tancant i iniciant sessió constantment.

• Pujar documentació a diversos clients alhora.

• Sol·licitar una migració de documentació d'un client a un altre.

Aquí tens aquest vídeo perquè el puguis veure pas a pas.

Els passos que cal seguir per vincular dos usuaris són:

1. Aneu a Configuració > Usuaris > Comptes associats

2. Clica sobre el botó "Nou compte":

3. Introduïu les claus d'accés de l'usuari que voleu vincular i premeu "Desa":

Ja tens els teus usuaris vinculats!