Alla samlingarTidrapportering
Hantera traktamente i Mowin

Hantering av traktamente i Mowin: skapa resekoder, använda på arbetsorder och exportera data.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Traktamente i Mowin hanteras genom Resekoder och läggs till på arbetsorder. När dessa används på en arbetsorder så kan traktamente exporteras separat.

Skapa resekod

1. För att lägga till traktamente navigera till Admin i huvudmenyn och klicka på fliken Resekoder

2. Skapa en ny Resekod och aktivera Traktamente

3. Nu kan denna användas av utförare som en artikelrad på en Arbetsorder.

Exportera traktamente

1. Navigera till fliken Tidrapportering i vänstermenyn. Längst upp till vänster trycker du på fliken Lista.

2. Justera från och till datumen för att få ut traktamente från den period du önskar.

3. Tryck nu på ikonen som ser ut som en bil upp till höger. Nu kommer en .XLSX fil att skapas med traktamente från alla utförare som lagt till en reskod som har traktamente aktiverad.