Alla samlingarArbetsorder
Så signerar du i Mowin

För enkel och effektiv dokumentsignering i Mowin, från skapande till slutförande.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att signera dokument i Mowin är enkelt och smidigt. Följ dessa steg för att säkerställa att du signerar dina dokument korrekt.

I denna guiden går vi igenom:

Hitta dokumentet för signering

1. Navigera till arbetsordern - Ikonen av skiftnyckel.
    där du vill skapa ett dokument som ska signeras.

2. Välj Signaturer i menyn:
    Som du ser längst uppe i menyraden.

3. Klicka på Skapa signatur:
    Knappen som infinner sig under menyraden

Skapa en mall för signering

1. Klicka på skapa signatur.

2. Skriv en titel och beskrivning
    skriv en lämplig titel och en kort beskrivning för ditt dokument.

3. Välj alternativ
    Välj om arbetstid, resa och material ska slås samman. Du kan också ange om det ska finnas ett signeringskrav för dokumentet.

4. Spara som ny mall (valfri)
    Om du vill använda denna signaturmall i framtiden, klicka på Spara som ny mall i det högra hörnet.

5. Skapa signatur:
    Klicka slutligen på Skapa för att generera din signaturmall.

🚀 Spara tid med signaturmallar i Mowin! Klicka på Skapa signatur, fyll i detaljerna och spara som mall. Återanvänd mallen när som helst!

Skicka dokument för signering

1. Klicka på tre punkter:
    I dokumentlistan, klicka på de tre punkterna till höger för det dokument du vill skicka för signering.

2. Välj Skicka för signering:

I den rullgardinsmeny som visas, välj alternativet Skicka för signering.

3. Välj kontakt eller fyll i e-postadress:
    Du kan välja en kontakt från listan eller manuellt fylla i en e-postadress dit signeringsförfrågan ska skickas.

4. Klicka på Skicka:
    Klicka på Skicka för att skicka dokumentet för signering.

Signera ett dokument

Följ dessa steg för att signera ett dokument i Mowin:

1. Öppna arbetsordern
    Gå till den arbetsorder du vill signera.

2. Klicka på tre punkter
    På högersidan av skärmen, klicka på de tre punkterna (mer-menyn).

3. Välj Signera
    I menyn som visas, välj alternativet Signera.

4. Fyll i uppgifter
    Ange ditt förnamn, efternamn och ort i de angivna fälten.

5. Klicka på Signera
    Klicka på knappen Signera för att fortsätta.

6. Skriv din signatur
    Använd musen eller pekskärmen för att skriva din signatur. Om du inte är nöjd med signaturen kan du klicka på Börja om och försöka igen.

7. Spara signaturen
    När du är nöjd med din signatur, klicka på Spara.

8. Skicka in
    Klicka på Skicka in för att slutföra processen. Om du fortfarande är missnöjd med din signatur, välj Uppdatera för att göra om signeringen.

9. Bekräftelse
    Statusen för dokumentet ändras till Klar och blir grön för att indikera att signeringen är slutförd.

Tips: Du kan enkelt se det tillagda materialet i arbetsordern innan
du skickar iväg den för signering 📑

Vanliga frågor:

Hur skriver jag ut mitt dokument med signatur?

Ja, du kan skriva ut ditt dokument med signatur efter att det har blivit signerat. När dokumentet är signerat kan du välja att skriva ut det genom att klicka på de tre punkterna på högersida och välj 'skriv ut'.

Går det att ta bort ett dokument efter att det blivit signerat? Hur gör jag det?

Du kan makulera ditt dokument med signatur genom att klicka på de tre punkterna på höger sida och välj alternativet makulera

Varför ska man signera ett dokument?

Att signera ett dokument innebär att man formellt godkänner eller bekräftar dess innehåll och förpliktelser. Det kan vara viktigt av flera skäl, för att att bekräfta överenskommelser.

Hur vet jag att mitt dokument har blivit signerat?

När ditt dokument har blivit signerat kommer du att se en grön flik och statusen för dokumentet kommer att ändras till "Klar".

Går det att se material som lagts till i arbetsordern innan jag skickar den för signering?

Ja, du kan enkelt se det tillagda materialet i arbetsordern innan du skickar den för signering. Detta ger dig möjlighet att granska innehållet och säkerställa att all nödvändig information är inkluderad.