Dokument i Mowin

Hur man använder dokumentfunktionen i Mowin-systemet, inklusive hur man visar dokument i arbetsorderlistan och laddar upp nya filer.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varför använda dokumentfunktionen?

Mowin erbjuder en dokumentfunktion som låter dig:

• Bilddokumentera kommande arbeten

• Dokumentera utförda eller planerade arbeten

• Enkelt organisera och hitta viktig information

Detta är särskilt användbart för att få en tydlig bild av ditt kommande arbete eller för att dokumentera det du har gjort eller planerar att göra.

Visa dokument i arbetsorderlistan

Som standard är dokumentkolumnen dold i Mowins arbetsorderlista.
För att visa dina dokument i listan, följ dessa steg:

1. Öppna arbetsordervyn

• Klicka på skiftnyckelsikonen i huvudmenyn

2. Justera kolumninställningar

• Klicka på Kolumninställningar

3. Aktivera dokumentkolumnen

• Leta reda på Dokument i listan över tillgängliga kolumner

• Markera kryssrutan bredvid Dokument för att aktivera den

Nu kan du förhandsgranska uppladdade dokument direkt i arbetsorderlistan, vilket gör det enklare att hitta rätt arbetsorder.

Ladda upp dokument

Du kan ladda upp olika typer av filer, inklusive bilder och videos, till din arbetsorder.

Här är hur du gör:

1. Öppna arbetsorder

• Navigera till arbetsorderlistan (skiftnyckelsikonen)

• Välj den arbetsorder du vill lägga till dokument i

2. Gå till dokumentsektionen

• Klicka på dokument i menyn

3. Ladda upp nya dokument

• Klicka på ladda upp dokument

• Välj de filer du vill ladda upp från din enhet

Tips för effektiv dokumenthantering

• Använd sökfunktionen:
    Hitta snabbt specifika dokument genom att använda sökfältet.

• Sortera dina dokument:
    Du kan sortera efter:

• Senaste/Äldsta

• Titel (A-Ö eller Ö-A)

• Beskrivning (A-Ö eller Ö-A)

• Lägg till beskrivningar: Ge varje dokument en tydlig beskrivning för enklare identifiering senare.