Alla samlingarOffert
Ta bort offert​

hur du kan ta bort en offert i Mowin.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel går vi igenom hur du enkelt kan ta bort en offert i Mowin.

Ibland kan det vara nödvändigt att ta bort en offert. Detta kan behövas om offerten inte längre är aktuell eller om den skapats av misstag.

Steg för att ta bort en offert:

1. Öppna offert

• Leta efter ikonen som symboliserar en penna och ett papper

2. Välj offert

• Bläddra genom dina offerter och välj den du vill ta bort

3. Öppna åtgärdsmenyn

• Titta efter tre vertikala prickar (⋮) i det övre högra hörnet av skärmen

• Klicka på denna ikon för att öppna åtgärdsmenyn

4. Välj Ta bort

• I åtgärdsmenyn, klicka på alternativet "Ta bort"

5. Bekräfta borttagning

• Du behöver bekräfta ditt val för att förhindra oavsiktlig borttagning

⚠️ Viktigt att tänka på:

När du tar bort en offert är åtgärden permanent.
Se till att du verkligen vill ta bort offerten innan du går vidare.

Nyckelord: Ta bort offert, Radera offert, Mowin, Offerthantering, Offertadministration, Borttagning av data