Alla samlingarOffert
Skapa en Offert
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa en offert i Mowin

En välutformad offert är avgörande för att vinna affärer och bygga kundrelationer.

Vad är en offert?

En offert är ett formellt erbjudande till en potentiell kund som specificerar:

• Produkter eller tjänster som erbjuds

• Priser och villkor

• Giltighetstid för erbjudandet

Skapa en offert

Följ dessa enkla steg:

1. Öppna Offert

• Leta efter ikonen med penna och papper i huvudmenyn

2. Klicka på Skapa ny offert

• Knappen finns i övre vänstra hörnet av skärmen

3. Välj kund

• För befintlig kund:

• Använd sökrutan

• Sök på namn, kundnummer eller adress

• För ny temporär kund:

• Klicka på Skapa ny kund

Viktiga delar av en offert

När du skapar en offert, se till att inkludera:

• Kundinformation: Fullständiga kontaktuppgifter

• Offertbeskrivning: Detaljerad beskrivning av erbjudna produkter/tjänster

• Priser: Tydligt specificerade priser för varje artikel

• Totalsumma: Inklusive eventuella rabatter eller extra kostnader

• Villkor: Betalningsvillkor, leveransvillkor, etc.

• Giltighetstid: Hur länge offerten gäller

• Professionell presentation: Använd en väldesignad mall för att ge ett professionellt intryck

• Tydlighet: Var tydlig och konkret i din beskrivning av produkter/tjänster

• Följ upp: Planera in en uppföljning med kunden efter att offerten skickats

⚠️ Viktigt att notera: Fullständig åtkomst till alla offertfunktioner kräver administratörsbehörighet i Mowin. Kontakta din systemadministratör om du behöver utökad behörighet.

Kom ihåg: En välutformad offert ökar dina chanser att vinna affären och bygga långsiktiga kundrelationer.

Nyckelord: Offert, Mowin, Kundhantering, Prissättning, Försäljning, Affärsutveckling, Kundrelationer, Offerthantering