Alla samlingarOffert
Koppla offert till arbetsorder

Hur man kopplar en offert till en arbetsorder i Mowin

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur man kopplar en offert till en arbetsorder i Mowin

När en kund godkänner din offert är nästa steg att skapa en arbetsorder.

Koppla offert till arbetsorder

Följ dessa steg:

1. Öppna Offert

Ikon - penna och papper

2. Välj kund
    I listan eller skapa ny offert om du inte har någon befintlig

3. Klicka på Skapa arbetsorder -
    Du ser knappen i det vänstra hörnet

4. Välj vad som ska kopieras

Markera de delar du vill ta med i arbetsordern

5. Skapa arbetsorder
    Klicka på knappen - skapa arbetsorder

💡 Tips: Kontrollera den nya arbetsordern för att se att all information kommit med korrekt.

⚠️ Obs! Om du behöver göra ändringar gör du det nu direkt i den nya arbetsordern.

Nyckelord: Offert, Arbetsorder, Koppla offert, Kundgodkännande, Projekthantering, Säljprocess, Orderhantering, Konvertering, Kunduppdrag, Arbetsflöde, Offerthantering, Arbetsorderhantering