Alla samlingarOffert
Skriva ut offert

Hur du skriver ut dina offerter.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur man skriver ut en offert i Mowin

Genom att följa dessa enkla steg kan du snabbt och enkelt skriva ut dina offerter från Mowin. Detta är särskilt användbart när du behöver fysiska kopior för möten, arkivering eller för att skicka till kunder som föredrar papperskopior.

skriva ut en offert:

1. Öppna offert

• Leta efter ikonen som symboliserar en penna och ett papper

2. Välj offert

• Bläddra genom din lista och välj den offert du vill skriva ut

3. Hitta utskriftsikonen

• Leta efter utskriftsikonen i det högra hörnet av skärmen

• Klicka på denna ikon för att starta utskriftsprocessen

4. Skapa PDF

• I den nya vyn, leta efter knappen Skapa PDF i det vänstra hörnet

• Klicka på denna knapp för att generera en PDF-version av din offert

5. Skriv ut

• När PDF:en har skapats har du två alternativ:
      a) Högerklicka på PDF:en och välj "Skriv ut" från menyn
      b) Klicka på utskriftsikonen i det högra hörnet av PDF-visaren

💡 Tips: Innan du skriver ut, kontrollera att all information i offerten är korrekt och uppdaterad. Det kan vara bra att förhandsgranska PDF:en för att säkerställa att formateringen ser bra ut innan du skriver ut.

Nyckelord: Utskrift, PDF, Offertutskrift, Dokumenthantering, Kundpresentation, Papperskopia, Offerthantering, Utskriftsprocess, Kundkommunikation, Offertpresentation, Digital till fysisk