Alla samlingarArbetsorder
Ta bort arbetsorder

Hur du tar bort en arbetsorder.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du tar bort en arbetsorder

Har du skapat en arbetsorder av misstag och behöver ta bort den?
Följ denna enkla guide för att snabbt och effektivt ta bort en oönskad arbetsorder.

Följ dessa steg:

1. Navigera till arbetsorder

• Leta efter ikonen som ser ut som en skiftnyckel i menyn

• Klicka på denna ikon för att komma till arbetsordrarna

2. Hitta (⋮)

• I det vänstra hörnet av skärmen, leta efter knappen med tre punkter (:)

• Denna knapp öppnar en meny med fler alternativ

3. Välj Radera

• Klicka på (⋮) ikonen för att öppna menyn

• I listan med alternativ, välj Radera

4. Bekräfta borttagningen

• Ett varningsmeddelande kommer att visas

• Bekräfta att du vill ta bort arbetsordern

😨 Tog du bort en arbetsorder av misstag? Ingen fara. Kontakta supporten så kan vi hjälpa dig att återställa den borttagna arbetsordern.

Nyckelord för artikel: Ta bort arbetsorder, Radera jobb, Permanent borttagning, Återställa arbetsorder, Arkivera arbetsorder, Hantera arbetsordrar, Rensa arbetsordrar, Jobbrensning, Orderhantering, Radera orderhistorik