Alla samlingarArbetsorder
Skriva ut en arbetsorder

Skapa en PDF av en arbetsorder

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skriva ut arbetsordrar i Mowin

Utskriftsfunktionen i Mowin är ett flexibelt verktyg som kan anpassas för många olika ändamål. Denna guide hjälper dig att förstå och utnyttja alla möjligheter med att skriva ut arbetsordrar.

I denna artikel hittar du följande:

Användningsområden för utskrifter

Mowins utskriftsfunktion kan användas för att skapa flera olika typer av dokument:

• Orderbekräftelse

• Följesedel

• Faktura

• Prisförslag

• Offert

Steg-för-steg: Så här skriver du ut en arbetsorder

1. Navigera till Arbetsorder
    Klicka på skiftnyckel-ikonen i huvudmenyn till vänster.
    Använd sökfältet eller filtrera för att hitta önskad arbetsorder.

2. Öppna arbetsordern
    Klicka på den valda arbetsordern för att öppna den.

3. Gå till Hem-fliken
    Se till att du är på Hem-fliken (Den första fliken).

4. Hitta utskriftsikonen
    Leta i det övre högra hörnet av skärmen. Ikonen ser ut som en liten skrivare.

5. Öppna utskriftsmenyn
    Klicka på utskriftsikonen.

6. Välj eller skapa utskriftsmall
    För befintlig mall: Bläddra genom listan över tillgängliga mallar och klicka på önskad mall
    För ny mall: Klicka på Skapa ny mall

7. Skapa PDF
    Klicka på den blå "Skapa PDF"-knappen i vänstra hörnet.

8. Skriv ut
    Högerklicka och välj Skriv ut eller klicka på utskriftsikonen i högra hörnet.

Vill du veta mer om hur du skräddarsyr din utskiftsmall?
följ denna guide: Så använder du utskriftsmallen

Felsökning och tips

Blockerad utskift:

Beroende på webbläsare och säkerhetsinställningar kan din webbläsare blockera den nya fliken där din utskrift kommer att visas. Om du får en sådan förfrågan kan vi garantera att det är säkert att acceptera popup-fönster och omdirigeringar från Mowin. Läs mer

Tips för effektiv användning:

• Skapa flera mallar för olika ändamål för att spara tid

• Använd förhandsgranskningen för att kontrollera utskriften innan du skriver ut eller skickar den

• Överväg att spara utskrifter som PDF-filer för enkel delning och arkivering

Vanliga frågor

Kan jag välja ut vilka artiklar som ska vara med på utskriften?

Nej, tyvärr inte i dagsläget. Detta finns med i planerna tillsammans med att välja artiklar mellan två datum.

Hur får jag med min logotyp på utskriften?

Du kan lägga till din logotyp under Admin > Organisationsinställningar

Nyckelord för artikel: Utskrift arbetsorder, förhandsgranskning, PDF-generering, utskriftsmall, anpassning, orderbekräftelse, fakturautskrift, offert, följesedel, kundkvitto, jobbrapport, utskriftsinställningar, arbetsordermall, digital arbetsorderhantering, utskriftsfunktion, spara som PDF, skriva ut, anpassad orderutskrift, arbetsdokument