Asetukset
Miten saan verkkokaupan lomakkeille reCAPTCHAn?
Päivitetty yli viikko sitten

Saat verkkokaupan lomakkeille roskapostiohjelmilta suojaavan reCAPTCHA-palvelun aktivoimalla Sähköpostimarkkinointi-laajennuksen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saat reCAPTCHAn käyttöön aktivoimalla Sähköpostimarkkinointi-laajennuksen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalvelumme.

ReCAPTCHA-palvelu tarkistaa, että käyttäjä on oikea ihminen eikä roskapostiohjelma. ReCAPTCHAn ollessa käytössä verkkokaupan lomakkeille lisätään automaattinen reCAPTCHA-tarkistus. Tarkistus ei vaadi käyttäjältä mitään toimenpiteitä, ellei palvelulla ole erityistä syytä epäillä, että kyseessä olisi robotti.

ReCAPTCHA-tarkistus on saatavilla seuraaville lomakkeille:

• yhteydenottolomake

• saatavuusilmoituslomake

• rekisteröitymislomake

• uutiskirjeen tilauslomake

• salasanan palautuslomake