Sisällöt
Lomakkeiden luominen Jotform-palvelulla

Voit luoda kauppaasi omia lomakkeita Jotform-palvelun avulla

Päivitetty yli viikko sitten

Jotform-palvelun avulla voit luoda helposti omia lomakkeita käytettäväksi verkkokaupassasi. https://eu.jotform.com/

Jotformin maksuttomassa versiossa voit luoda viisi erilaista lomaketta, joten sillä pääsee hyvin alkuun. Palvelusta on saatavilla myös maksullisia paketteja, joiden ominaisuuksista on kerrottu lisää täällä: https://www.jotform.com/pricing/

Palvelusta löytyy valtava määrä valmiita lomakepohjia eri käyttötarkoituksiin. Kaikkia pohjia on mahdollista muokata omaan käyttöön sopivaksi.

Voit lisätä lomakkeelle uusia kenttiä tai poistaa niitä, lisätä yrityksesi logon, muokata lomakkeen täyttämisen jälkeen näytettävää kiitos-sivua sekä muokata lomakkeen värimaailmaa.

Palautuslomakkeen pohja

Olemme luoneet valmiin yksinkertaistetun pohjan palautuslomakkeelle, jota voit muokata omaan käyttöön sopivaksi sekä omaan brändiin sopivaksi. Löydät palautuslomakepohjan täältä: https://www.jotform.com/fi/form-templates/ur/palautuslomake-mycashflow

Kiitos-sivu

Voit valita lomakevastauksen lähettämisen jälkeiseksi tapahtumaksi esimerkiksi Kiitos-sivun näytettäväksi asiakkaalle. Voit muuttaa kiitos-sivun ulkoasua ja tekstiä sekä lisätä vaikka linkin takaisin verkkokauppasi etusivulle.

Sähköposti-ilmoitukset

Voit lisätä ja muokata lomakkeen täyttämisen jälkeen lähetettäviä vahvistusviestejä. Täytetystä lomakkeesta voi lisätä automaattisen ilmoituksen lähetettäväksi omaan sähköpostiin sekä automaattisen vastauksen lähetettäväksi lomakkeen täyttäjän sähköpostiin.

Upotus verkkokauppaan

Jotformissa luotu lomake voidaan upottaa helposti verkkokauppaan esimerkiksi omalle sivulleen käyttämällä iFrame-upotusta.

Voit lisätä upotuskoodin kaupan hallinnassa sivun sisältökenttään klikkaamalla ensin < > HTML-koodi painiketta.

Suosittelemme myös tutustumaan Jotformin omiin käyttöoppaisiin: https://www.jotform.com/help/

Halutessanne voimme tehdä lomakkeen muokkauksen ja sivustolle upotuksen myös puolestanne, josta veloitamme normaalin hinnastomme mukaisesti 120 € / tunti (alv 0%).

Mikäli Jotformin käytöstä herää lisäkysymyksiä, olethan meihin yhteydesesä. Autamme mielellämme!