Ulkoasu
Miten vaihdan verkkokaupan favicon-kuvakkeen?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit korvata MyCashflow'n oletusarvoisen favicon-kuvakkeen tekemällä muutoksia verkkokaupan teeman tiedostoihin.

Favicon on kuvake, joka näytetään verkkoselaimen välilehdillä, kun kävijät tulevat verkkokauppaasi.

Näin voit ottaa käyttöön oman brändisi mukaisen faviconin:

1. Luo favicon-kuvake haluamassasi kuvankäsittelyohjelmassa.Kuvan tulee olla neliön muotoinen ja mielellään samankokoinen, kuin se on selaimessa (yleinen kuvakoko on 32x32 px). Tallenna kuvake .ico-muodossa.

2. Lisää kuvake teemaan esimerkiksi kansioon images/ nimellä favicon.icoLöydät teeman tiedostot hallintatyökalun sivulta Ulkoasu > Tiedostoselain.Katso tarvittaessa ohjeet verkkokaupan tiedostojen hallintaan.

3. Lisää teemaan faviconin HTML-merkkaus.
    Vaadittu merkkaus on lihavoitu alla näkyvässä koodiesimerkissä:

Varmista että kansioiden ja tiedostojen nimet ovat samat kuin omassa teemassasi, jos kopioit tämän esimerkin itsellesi.

Jos verkkokaupan eri versioilla on käytössä eri teemoja, tee muutokset kaikkiin tarvittaviin teemoihin. Näin voit käyttää myös eri faviconia eri versioissa.