Alle samlingerErhvervskontoDaglige transaktioner
Overvågning af kontobevægelser

Her er en guide til, hvordan du effektivt overvåger kontobevægelser og sikrer en god økonomistyring.

Opdateret over en uge siden

At holde øje med dine kontobevægelser er afgørende for at sikre din virksomheds økonomiske sundhed og sikkerhed. Med NyKapital kan du nemt overvåge alle transaktioner på dine erhvervskonti. Her er en guide til, hvordan du effektivt overvåger kontobevægelser og sikrer en god økonomistyring.

Trin-for-trin guide til overvågning af kontobevægelser:

1. Log ind på din konto:

• Åbn NyKapital-appen eller log ind via hjemmesiden.

• Brug dine loginoplysninger (brugernavn og adgangskode).

2. Naviger til 'Transaktioner':

• Efter login, find menuen 'Transaktioner'.

• Her kan du se en oversigt over alle ind- og udbetalinger samt andre transaktioner.

3. Filtrer transaktioner:

• Brug filterfunktionerne til at sortere transaktioner efter dato, beløb, type (indbetaling, udbetaling, osv.), og specifikke konti.

• Dette hjælper med hurtigt at finde specifikke transaktioner og få et klart billede af dine økonomiske aktiviteter.

4. Detaljevisning:

• Klik på en specifik transaktion for at få flere detaljer.

• Her kan du se dato, beløb, modtager/betaler, og eventuelle noter eller referencer til transaktionen.

5. Eksporter transaktioner:

• For mere avanceret analyse kan du eksportere dine transaktionsdata til en fil (f.eks. CSV, Excel) via 'Historik for udtog'.

• Dette kan være nyttigt til bogføring eller økonomisk rapportering.

6. Sæt alarmer og meddelelser:

• Indstil alarmer og notifikationer for specifikke typer transaktioner eller beløbsgrænser.

• Få besked via e-mail eller SMS, når der sker en større transaktion eller når saldoen på kontoen ændres markant.

Tips til effektiv overvågning af kontobevægelser:

• Regelmæssig gennemgang: Tjek dine kontobevægelser dagligt eller ugentligt for at sikre, at alle transaktioner er korrekte og autoriserede.

• Automatiserede rapporter: Brug NyKapitals automatiserede rapporteringsværktøjer til at modtage regelmæssige opdateringer om dine kontobevægelser.

• Sikkerhed først: Hold dine loginoplysninger sikre og brug to-faktor-autentifikation for at beskytte din konto.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ):

Hvordan kan jeg se mine historiske kontobevægelser?

• Du kan se dine historiske kontobevægelser ved at navigere til 'Kontobevægelser' sektionen og bruge filterfunktionerne til at vælge den ønskede tidsperiode.

Kan jeg få en notifikation for hver transaktion?

• Ja, du kan indstille notifikationer for hver transaktion gennem indstillingerne i NyKapital-appen eller på hjemmesiden.

Hvad gør jeg, hvis jeg ser en ukendt transaktion?

• Hvis du ser en ukendt eller mistænkelig transaktion, skal du straks kontakte NyKapitals kundesupport for at undersøge sagen og få hjælp til eventuel annullering af transaktionen.

Dette var guiden til overvågning af kontobevægelser hos NyKapital. Hvis du har flere spørgsmål eller støder på problemer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.