Overfør penge mellem konti

Følg denne vejledning for at lære mere om hvordan du overfører penge mellem konti hos NyKapital.

Opdateret over en uge siden

At overføre penge mellem konti er en grundlæggende funktion for enhver virksomhed. Hos NyKapital kan du nemt og hurtigt overføre penge mellem dine erhvervskonti. Følg nedenstående trin for en problemfri oplevelse.

Trin-for-trin guide til overførsel af penge mellem konti:

1. Log ind på din konto:

• Åbn NyKapital-appen eller log ind via hjemmesiden.

• Brug dine loginoplysninger (brugernavn og adgangskode).

2. Naviger til 'Overførsler':

• Efter login skal du finde og vælge menuen 'Overførsler' eller 'Transaktioner'.

• Vælg 'Flyt penge' imellem dine konti.

3. Vælg konti:

• Vælg den konto, du ønsker at overføre penge fra.

• Vælg den konto, du ønsker at overføre penge til.

• Sørg for, at du har de nødvendige oplysninger om begge konti.

4. Indtast beløb:

• Indtast det beløb, du ønsker at overføre.

• Tjek, at du har tilstrækkelige midler på kontoen, du overfører fra.

5. Bekræft oplysninger:

• Dobbelttjek alle indtastede oplysninger.

• Bekræft, at både kontonumre og beløb er korrekte.

6. Godkend overførslen:

• Følg eventuelle sikkerhedsprocedurer, såsom to-faktor-autentifikation, hvis dette er aktiveret.

• Bekræft overførslen ved at trykke på 'Send' eller 'Bekræft'.

7. Modtag bekræftelse:

• Du vil modtage en bekræftelse på skærmen samt en e-mail-bekræftelse af din overførsel.

• Tjek din kontooversigt for at sikre, at overførslen er gennemført korrekt.

Tips til problemfri overførsler:

• Sikkerhed først: Brug altid sikre netværk ved udførelse af online transaktioner og undgå offentlige Wi-Fi-netværk.

• Opdaterede oplysninger: Sørg for, at dine kontooplysninger er opdaterede for at undgå fejl.

• Regelmæssig kontrol: Gennemgå regelmæssigt dine transaktioner for at sikre, at alle overførsler er korrekte og autoriserede.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ):

Hvad gør jeg, hvis en overførsel mislykkes?

• Hvis en overførsel mislykkes, tjek dine kontooversigter for fejlmeddelelser. Kontakt NyKapitals kundesupport, hvis problemet fortsætter.

Hvor lang tid tager det for en overførsel at gå igennem?

• Overførsler mellem interne konti hos NyKapital sker normalt øjeblikkeligt. Eksterne overførsler kan tage op til 1-3 bankdage afhængig af modtagerens bank.

Er der gebyrer forbundet med overførsler?

• Intern overførsel mellem dine egne NyKapital-konti er typisk gratis. Tjek gebyrstrukturen på NyKapitals hjemmeside for information om eksterne overførsler.

Dette var guiden til at overføre penge mellem konti hos NyKapital. Hvis du har flere spørgsmål eller støder på problemer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.