Beskyttelse mod svindel
Opdateret over en uge siden

Sikkerheden af dine erhvervskonti er afgørende for at beskytte din virksomhed mod økonomiske tab og svindel. NyKapital implementerer flere lag af sikkerhedstiltag for at sikre, at dine midler og data er beskyttet. Her er en guide til, hvordan du kan beskytte dine konti mod svindel, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger NyKapital tilbyder.

Sikkerhedsforanstaltninger hos NyKapital

1. To-faktor-autentifikation (2FA):

• Aktivering af 2FA tilføjer et ekstra lag af sikkerhed ved at kræve en ekstra kode ved login eller ved udførelse af visse transaktioner.

• Koden sendes til din registrerede mobiltelefon eller e-mail, hvilket gør det sværere for uvedkommende at få adgang.

2. Kryptering af data:

• Alle data, der overføres mellem dig og NyKapital, er krypteret ved hjælp af avancerede krypteringsteknologier.

• Dette beskytter dine følsomme oplysninger mod at blive opsnappet af hackere.

3. Overvågning af transaktioner:

• NyKapital bruger avancerede algoritmer til at overvåge transaktionsmønstre og opdage mistænkelig aktivitet.

• Ved opdagelse af usædvanlige transaktioner kan systemet automatisk blokere transaktionen og underrette dig.

4. Sikkerhedsnotifikationer:

• Modtag notifikationer via e-mail eller SMS ved større eller usædvanlige transaktioner.

• Dette giver dig mulighed for hurtigt at reagere, hvis der sker noget mistænkeligt.

Sådan beskytter du dine konti

1. Stærke adgangskoder:

• Brug stærke og unikke adgangskoder til din NyKapital-konto og skift dem regelmæssigt.

• Undgå at genbruge adgangskoder fra andre konti.

2. Aktiver to-faktor-autentifikation:

• Aktiver 2FA i dine kontoindstillinger for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed.

• Dette gør det sværere for hackere at få adgang til din konto, selv hvis de kender dit kodeord.

3. Vær opmærksom på phishing-forsøg:

• Vær opmærksom på e-mails eller beskeder, der beder om dine loginoplysninger eller personlige data.

• Klik aldrig på mistænkelige links og verificer altid afsenderens legitimitet.

4. Regelmæssig overvågning:

• Tjek dine kontobevægelser regelmæssigt for at opdage og rapportere mistænkelig aktivitet med det samme.

• Brug NyKapitals overvågningsværktøjer og rapporteringsfunktioner.

5. Sikre enheder:

• Sørg for, at dine computere og mobile enheder er beskyttet med opdateret antivirussoftware og firewalls.

• Undgå at bruge offentlige eller usikrede Wi-Fi-netværk til at få adgang til din konto.

Hvad gør du, hvis du bliver udsat for svindel?

1. Kontakt kundesupport:

• Hvis du opdager mistænkelig aktivitet eller har mistanke om, at din konto er kompromitteret, skal du straks kontakte NyKapitals kundesupport.

• De kan hjælpe med at undersøge situationen og træffe nødvendige forholdsregler.

2. Blokering af kort og konti:

• Hvis dit betalingskort eller kontooplysninger er blevet stjålet, kan du anmode om at få kortet eller kontoen midlertidigt blokeret for at forhindre yderligere misbrug.

3. Rapporter til myndighederne:

• I tilfælde af økonomisk svindel skal du overveje at anmelde hændelsen til politiet og relevante myndigheder for at få yderligere assistance.

Dette var guiden til beskyttelse mod svindel på dine NyKapital erhvervskonti. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.