Beskyttelse af dit kort

Her er en række vigtige sikkerhedstips og procedurer, du kan følge for at sikre, at dit kort og dine penge er beskyttet.

Opdateret over en uge siden

At beskytte dit NyKapital betalingskort er afgørende for at forhindre svindel og uautoriseret brug. Her er en række vigtige sikkerhedstips og procedurer, du kan følge for at sikre, at dit kort og dine penge er beskyttet.

Generelle sikkerhedstips

1. Opbevar kortet sikkert:

• Hold dit kort et sikkert sted, når det ikke er i brug.

• Del aldrig dine kortoplysninger med uvedkommende.

2. Hold PIN-koden hemmelig:

• Del aldrig din PIN-kode med andre, og skriv den ikke ned.

• Brug en unik PIN-kode, der er svær at gætte.

3. Aktiver to-faktor-autentifikation (2FA):

• Brug 2FA for ekstra sikkerhed ved online betalinger og login på din konto.

Sikkerhed ved brug af kortet

1. Kontroller betalingsterminalen:

• Ved betaling i fysiske butikker skal du sikre dig, at betalingsterminalen ser ægte ud og ikke er blevet manipuleret.

• Dæk tastaturet, når du indtaster din PIN-kode.

2. Overvåg dine kontobevægelser:

• Tjek dine transaktioner regelmæssigt for at opdage mistænkelig aktivitet hurtigt.

• Aktiver notifikationer for alle transaktioner for at få øjeblikkelig besked om brug af dit kort.

3. Brug sikre netværk:

• Undgå at bruge offentlige Wi-Fi-netværk til online betalinger eller til at logge ind på din bankkonto.

• Sørg for, at hjemmesider, hvor du indtaster dine kortoplysninger, er sikre (se efter "https" i URL'en).

Håndtering af mistænkelig aktivitet

1. Kontakt kundesupport:

• Hvis du opdager mistænkelig aktivitet eller har mistanke om, at dit kort er blevet kompromitteret, skal du straks kontakte NyKapitals kundesupport.

• Kundesupport kan hjælpe med at blokere kortet og udstede et nyt.

2. Bloker dit kort via appen:

• Hvis du har mistet dit kort eller det er blevet stjålet, kan du hurtigt blokere det via NyKapital-appen eller hjemmesiden.

• Log ind på din konto, naviger til 'Kortadministration', og vælg 'Bloker kort'.

3. Anmod om et erstatningskort:

• Efter at have blokeret dit mistede eller stjålne kort, kan du anmode om et erstatningskort via appen eller ved at kontakte kundesupport.

Tips til online sikkerhed

1. Brug stærke adgangskoder:

• Brug en stærk, unik adgangskode til din NyKapital-konto og skift den regelmæssigt.

• Undgå at bruge den samme adgangskode på flere websites.

2. Aktiver sikkerhedsnotifikationer:

• Aktiver notifikationer for loginforsøg og transaktioner for at holde øje med uautoriseret adgang.

3. Opdater dine oplysninger:

• Sørg for, at dine kontaktoplysninger er opdaterede, så NyKapital kan kontakte dig hurtigt i tilfælde af mistænkelig aktivitet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvad skal jeg gøre, hvis mit kort bliver væk eller stjålet?

• Kontakt straks NyKapitals kundesupport for at rapportere det mistede eller stjålne kort. Bloker kortet via appen eller hjemmesiden, og anmod om et erstatningskort.

Hvordan kan jeg beskytte mine kortoplysninger online?

• Brug sikre netværk, kontroller at hjemmesider er sikre (https), og del aldrig dine kortoplysninger via e-mail eller usikre beskeder.

Er der en måde at begrænse brugen af mit kort på?

• Ja, du kan sætte grænser for køb og hævninger på dit kort via NyKapital-appen eller hjemmesiden. Dette kan hjælpe med at forhindre store uautoriserede transaktioner.

Dette var guiden til beskyttelse af dit NyKapital betalingskort. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.

4o