Alle samlingerBetalingsløsningerBetalingsterminaler
Installation og opsætning af betalingsterminaler

Her er en trin-for-trin guide til installation og opsætning af din NyKapital betalingsterminal.

Opdateret over en uge siden

En betalingsterminal er et vigtigt værktøj for enhver virksomhed, der ønsker at acceptere elektroniske betalinger. Her er en trin-for-trin guide til installation og opsætning af din NyKapital betalingsterminal.

Trin-for-trin guide til installation

1. Pak betalingsterminalen ud:

• Fjern forsigtigt betalingsterminalen og alt medfølgende tilbehør fra emballagen.

• Sørg for, at du har alle nødvendige komponenter, såsom strømkabel, kvitteringspapir (hvis relevant), og eventuelle adaptere.

2. Forbind til strøm:

• Tilslut betalingsterminalen til en strømkilde ved hjælp af det medfølgende strømkabel.

• Sørg for, at stikket sidder sikkert i terminalen og i stikkontakten.

3. Opret forbindelse til netværk:

• For trådløse terminaler: Følg vejledningen på skærmen for at oprette forbindelse til Wi-Fi. Du skal bruge dit Wi-Fi-netværks navn (SSID) og adgangskode.

• For kablede terminaler: Tilslut et Ethernet-kabel fra terminalen til din router eller netværksport.

4. Tænd betalingsterminalen:

• Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde terminalen.

• Følg opstartsproceduren på skærmen.

Opsætning af betalingsterminalen

1. Initialisering:

• Når terminalen er tændt, vil den gennemgå en initialiseringsproces.

• Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre denne proces, som kan omfatte valg af sprog og opsætning af tid og dato.

2. Registrering og aktivering:

• Indtast de nødvendige oplysninger for at registrere terminalen, herunder din virksomhedsoplysninger og terminal-ID.

• Aktiver terminalen ved at følge instruktionerne på skærmen. Dette kan kræve en aktiveringskode, som du har modtaget fra NyKapital.

3. Test transaktion:

• Når terminalen er aktiveret, udfør en testtransaktion for at sikre, at alt fungerer korrekt.

• Brug et betalingskort til at gennemføre en lille testbetaling og kontroller, at terminalen udskriver en kvittering (hvis relevant).

Fejlfinding og support

1. Ingen forbindelse til netværk:

• Tjek, at alle kabler er korrekt tilsluttet, og at Wi-Fi-oplysningerne er korrekte.

• Genstart terminalen og din router.

2. Terminalen tænder ikke:

• Kontroller, at strømkablet er tilsluttet korrekt, og at stikkontakten fungerer.

• Prøv en anden stikkontakt eller et andet strømkabel, hvis muligt.

3. Problemer med transaktioner:

• Sørg for, at kortet er indsat korrekt, og at der er nok dækning på kontoen.

• Kontroller netværksforbindelsen og genstart terminalen.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan opdaterer jeg software på min betalingsterminal?

• Terminalen vil automatisk søge efter opdateringer ved opstart. Følg instruktionerne på skærmen for at installere eventuelle opdateringer.

Kan jeg bruge betalingsterminalen til kontaktløse betalinger?

• Ja, hvis din betalingsterminal understøtter kontaktløse betalinger, skal du blot holde kortet tæt på terminalen for at gennemføre transaktionen.

Hvad skal jeg gøre, hvis min terminal ikke fungerer korrekt?

• Kontakt NyKapitals tekniske support for at få hjælp til fejlfinding og eventuelle reparationer eller udskiftninger.

Dette var guiden til installation og opsætning af betalingsterminaler hos NyKapital. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.