Fejlfinding af betalingsterminaler

Her er en guide til at identificere og løse almindelige problemer med din NyKapital betalingsterminal.

Opdateret over en uge siden

Selvom betalingsterminaler generelt er pålidelige, kan der opstå problemer, som kræver fejlfinding. Her er en guide til at identificere og løse almindelige problemer med din NyKapital betalingsterminal.

Almindelige problemer og løsninger

1. Terminalen tænder ikke:

• Kontroller strømkilden: Sørg for, at strømkablet er korrekt tilsluttet terminalen og en fungerende stikkontakt.

• Test en anden stikkontakt: Prøv at tilslutte terminalen til en anden stikkontakt.

• Genstart terminalen: Hvis terminalen stadig ikke tænder, prøv at holde tænd/sluk-knappen nede i flere sekunder for at genstarte.

2. Ingen netværksforbindelse:

• Wi-Fi-forbindelse: Sørg for, at terminalen er inden for rækkevidde af Wi-Fi-routeren og at de korrekte Wi-Fi-indstillinger er indtastet.

• Ethernet-forbindelse: Kontroller, at Ethernet-kablet er korrekt tilsluttet både terminalen og routeren.

• Genstart netværksudstyr: Genstart både terminalen og routeren for at opdatere netværksforbindelsen.

3. Transaktioner afvises:

• Kortproblemer: Sørg for, at kortet er korrekt indsat, og at det ikke er beskadiget.

• Sufficient funds: Bekræft, at kunden har tilstrækkelige midler på kontoen.

• Netværksproblemer: Kontroller netværksforbindelsen, da afviste transaktioner ofte skyldes netværksproblemer.

4. Problemer med udskrivning af kvitteringer:

• Kvitteringspapir: Kontroller, at der er tilstrækkeligt med kvitteringspapir, og at rullen er korrekt indsat.

• Udskriftsmekanisme: Rengør udskriftsmekanismen med en tør klud for at fjerne eventuel papirstøv.

• Papirstop: Fjern forsigtigt eventuelle papirstop i udskriftsmekanismen.

5. Skærmen reagerer ikke:

• Genstart terminalen: Sluk og tænd terminalen igen for at genstarte systemet.

• Kalibrering: Nogle terminaler kan kræve kalibrering af berøringsskærmen. Følg instruktionerne i manualen eller kontakt support for hjælp.

Avanceret fejlfinding

1. Softwareopdateringer:

• Tjek for opdateringer: Sørg for, at terminalens software er opdateret. Terminalen søger automatisk efter opdateringer ved opstart.

• Manuel opdatering: Hvis automatisk opdatering fejler, kontakt NyKapitals support for vejledning om manuel opdatering.

2. Fejlkoder:

• Referer til manualen: Fejlkoder vises ofte på terminalens skærm. Referer til manualen for en beskrivelse af fejlkoden og forslag til løsninger.

• Kontakt support: Hvis du ikke kan løse problemet ved hjælp af manualen, kontakt NyKapitals kundesupport for yderligere assistance.

Kontakt NyKapitals support

1. Online support:

• Besøg NyKapitals supportside på hjemmesiden for at finde hjælpeartikler, videoer og FAQ'er, der kan hjælpe med at løse dit problem.

2. Telefonisk support:

• Ring til NyKapitals kundesupport for at tale med en teknisk supportmedarbejder, der kan guide dig gennem fejlfindingstrinnene.

3. E-mail support:

• Send en detaljeret beskrivelse af dit problem til NyKapitals support-e-mailadresse, og inkluder oplysninger som terminalmodel, fejlkoder og de trin, du allerede har prøvet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvad skal jeg gøre, hvis min terminal viser en fejlkode, jeg ikke forstår?

• Referer til manualen for en beskrivelse af fejlkoden. Hvis du ikke kan finde en løsning, kontakt NyKapitals kundesupport for hjælp.

Hvordan kan jeg opdatere software på min terminal?

• Terminalen søger automatisk efter opdateringer ved opstart. Følg instruktionerne på skærmen for at installere eventuelle opdateringer. Hvis der er problemer, kontakt support for vejledning om manuel opdatering.

Hvad gør jeg, hvis min terminal stadig ikke fungerer efter fejlfinding?

• Kontakt NyKapitals kundesupport for yderligere assistance. De kan hjælpe med at diagnosticere problemet og finde en løsning eller arrangere reparation eller udskiftning af terminalen.

Dette var guiden til fejlfinding af din NyKapital betalingsterminal. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.