Reserveer je parkeerplek
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Reserveer je plek van tevoren om probleemloos te parkeren. Dit doe je eenvoudig via onze website of in onze app.

1. Zoek je bestemming

Gebruik een adres, postcode, bezienswaardigheid, wijk of stad. Vul ook de datum en tijd van jouw trip in.

2. Kies een parkeerlocatie

Bekijk op onze kaart welke parkeerlocaties in de buurt beschikbaar zijn. Klik op een locatie voor meer informatie.

3. Reserveren en betalen

Klik op 'Reserveren', vul je gegevens in en betaal online. Deze veilige online betaalmethoden bieden wij aan: iDeal, creditcards, PayPal en online bankoverschrijvingen.

4. Bevestiging en instructies

Je ontvangt nu een bevestigingsmail met belangrijke informatie, waaronder de routebeschrijving, jouw toegangspagina (om de in- en uitgang te openen), de reservering details en factuur.

5. Tijd om te parkeren

Gebruik de bevestigingsmail of link in de SMS om naar de locatie te navigeren en de in- en uitgang te openen. Heb je onze app? Dan kun je daar je parkeersessie starten en de locatie openen. Stop bij vertrek je sessie om extra kosten te voorkomen.

Kun je jouw bevestiging niet vinden? Lees hier meer over het terugvinden van jouw reservering.