Parkeren met een abonnement
Inschrijven
Hoe activeer ik mijn ParkBee account?

Een stapsgewijze uitleg over het activeren van je ParkBee account

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de perfecte ParkBee locatie hebt gevonden, doorloop dan de stappen om je parkeerabonnement op die locatie te bevestigen. Dat gaat als volgt:

1. Open de verificatiemail en klik op 'Mijn account activeren'.

2. Maak een wachtwoord aan en bevestig jouw keuze.

3. Log in en activeer jouw abonnement door je betaalgegevens te verifiëren.

4. Je ontvangt een bevestigingsmail. Deze e-mail bevat ook verdere uitleg over parkeren met jouw ParkBee account.

Andere nuttige artikelen voor jou: