Beginnen met Perifit Care
Ik kan Perifit niet verbinden met de app

Hoe je Perifit Care naadloos aansluit op de app

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier volgt een korte probleemoplossing om een nieuwe verbinding tot stand te brengen:

1. Zorg ervoor dat Perifit App Bluetooth-autorisatie heeft op uw apparaat. Ga naar de instellingen van uw telefoon of tablet > Beveiliging en privacy > Bluetooth > Controleer of de Perifit app is ingeschakeld om Bluetooth te gebruiken.

2. Verbreek de verbinding met andere Bluetooth-apparaten die momenteel verbonden zijn via de instellingen van uw telefoon.

3. Sluit de app volledig (iOS: tik en behoud de app-pagina op je scherm + veeg omhoog om deze te verwijderen. Android: (dubbel)tik op de middelste knop en tik op de afsluitpijl).

4. Zet Perifit aan (houd hem in je handen). De LED moet knipperen. Zo niet, laat het me weten.

5. Open de Perifit-app opnieuw

6. Tik in het tabblad "Vandaag" van de app op "Start". De app probeert verbinding te maken met je Perifit.

Is de verbinding gelukt?

Zo niet, probeer dan je telefoon opnieuw op te starten en probeer het bovenstaande proces opnieuw. Dit helpt om de Bluetooth-parameters op je telefoon opnieuw in te stellen.