Apparaatzorg & Probleemoplossing
Het personage reageert met een vertraging
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is het je opgevallen dat tijdens je Perifit-training het personage op het scherm met een vertraging lijkt te reageren? Het kan frustrerend zijn als je een onmiddellijke reactie verwacht, maar langer dan normaal moet wachten tot het personage reageert.

Oorzaak

Deze vertraging kan het gevolg zijn van Bluetooth-problemen, ofwel van de probe, je apparaat (telefoon) of een combinatie van beide. Als de Bluetooth-verbinding niet goed werkt, kan dit leiden tot een vertraging in de reactie van het personage.

Oplossing

Maak je geen zorgen; we zijn hier om dit probleem samen op te lossen. Door de tips uit het artikel Verbindingen vermijden toe te passen, kun je de Bluetooth-verbinding verbeteren.

Als je problemen blijft ondervinden, probeer dan de probleemoplossingsprocedure in datzelfde artikel en aarzel niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via de knop ? in de app voor verdere hulp. We zijn er om ervoor te zorgen dat je trainingservaring zo soepel en effectief mogelijk verloopt!