Apparaatzorg & Probleemoplossing
Ik kan mijn Perifit Care+ niet uitschakelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als het niet lukt om uw Perifit Care+ sonde uit te schakelen, kunt u het opnieuw proberen door de knop enkele seconden ingedrukt te houden.

Als dit niet werkt, maak je dan geen zorgen, je Perifit probe schakelt zichzelf uit na 30 minuten inactiviteit.

Als het probleem aanhoudt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via de ? knop van de app. We helpen je graag en vinden snel een oplossing.