Apparaatzorg & Probleemoplossing
Mijn Perifit-sonde is beschadigd
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je Perifit probe beschadigd is, geen paniek, we zijn er om je te helpen:

• Neem contact op met ons supportteam via de ? knop van de app en voeg foto's van de schade bij. Ons team zal je verder helpen.

• Hoewel we begrijpen dat ongelukken gebeuren, bieden we geen vervanging voor sondes die beschadigd zijn door huisdieren of kinderen. We raden aan om je Perifit-sonde buiten bereik te houden om dergelijke incidenten te voorkomen.

We waarderen uw begrip. Ons doel is om uw tevredenheid te garanderen en u te ondersteunen op uw reis naar een gezonde bekkenbodem.