Marketing
E-mails
Hoe een eenmalige e-mailcampagne te verzenden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een eenmalige e-mailcampagne te maken, navigeert u naar ‘Marketing’ en selecteert u ‘E-mails’.

Eenmaal op de e-mailpagina, klikt u in de rechterbovenhoek op ‘Nieuwe e-mail’ en selecteert u ‘Een keer verzenden’.

Van hieruit kunt u een sjabloon kiezen uit uw persoonlijke bibliotheek of een van de wereldwijde sjablonen.

Selecteer uw sjabloon en druk op ‘Gebruiken’. U kunt nu beginnen met het configureren van uw e-mailinhoud en ontwerp.

Druk op ‘Volgende’ om naar ‘Informatie’ te gaan en configureer uw e-mailinstellingen, zoals afzendernaam, onderwerpregel en abonnementstype. Kies het abonnementstype ‘Marketing’.

Als u klaar bent, klikt u op ‘Volgende’ om een contactenlijst te kiezen waaraan u deze e-mail wilt verzenden.

Met uw lijst geselecteerd, klikt u op ‘Volgende’ om uw e-mail te beoordelen.

Ten slotte klikt u op ‘Volgende’ om uw e-mail te verzenden en kiest u tussen ‘Direct verzenden’ of ‘Inplannen’.