Marketing
E-mails
Hoe punten en loyaliteitstokens aan e-mails toe te voegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om credits of tokens zoals een voucher of cadeaubon aan een e-mail toe te voegen, gaat u naar ‘Marketing’ en selecteert u ‘E-mails’.

Eenmaal op de e-mailpagina, klikt u in de rechterbovenhoek op ‘Nieuwe e-mail’ en selecteert u ofwel ‘een keer verzenden’ of ‘automatisch verzenden’. Volg vanaf hier de stappen voor het ontwerpen van uw e-mail.

Zodra u bij de stap ‘inhoud’ bent aangekomen, voegt u een loyaliteitstoken toe door ‘Loyalty Token’ te selecteren.

Onder ‘Vestiging’ kunt u een bijbehorende winkel selecteren waartoe het behoort en hoeveel credits het waard moet zijn onder ‘Punten’. Onder ‘Tags’ kunt u ook zoeken naar de ‘Loyalty Token URL’, zodat de klant moet interageren met de e-mail om hun credits te krijgen.

Om credits in een e-mail te koppelen, kiest u ‘Punten’ aan de linkerkant. Kies de juiste winkel in het veld ‘Vestiging’ en het bijbehorende bedrag onder ‘Punten’.

Dit zal de punten toekennen aan degene die deze e-mail ontvangt, ook als deze via een automatisering wordt verzonden.