Marketing
E-mails
Hoe een interne e-mail te verzenden via een automatisering
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een interne e-mail te verzenden met behulp van een automatisering, navigeert u naar de 9 stippen in de rechterbovenhoek en selecteert u ‘Automatiseringen’ in het dropdownmenu.

Selecteer de knop ‘Nieuwe automatisering’ en kies de juiste trigger voor uw gewenste automatisering. Hier kunt u ook filters toevoegen aan de trigger voor de juiste start van de flow.

Selecteer het kleine plusteken om een actie aan de automatisering toe te voegen en scroll naar beneden naar ‘Interne e-mail’.

In het veld ‘Ontvangers’ kiest u wie deze interne e-mail moet ontvangen en bij ‘Onderwerp’ kunt u kiezen wat het onderwerp van de e-mail zal zijn.

In het ‘Inhoud’-vak kunt u beslissen wat er in de interne e-mail wordt opgenomen. Het is mogelijk om data tags in dit veld op te nemen, zodat informatie zoals de ‘First name’, ‘e-mail’ of ‘Credit balance’ van een contact automatisch wordt toegevoegd.

Bovenaan de automatiseringspagina bevindt zich een tabblad genaamd ‘Review’ waar u de volledige automatisering kunt controleren en deze kunt activeren met de knop ‘Activeren’ onderaan.