Sparen
Transacties
Hoe loyaliteitstransacties te bekijken en te exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een overzicht van uw loyaliteitstransacties te zien, navigeert u naar ‘Sparen’ en selecteert u ‘Transacties’ in het dropdownmenu.

Hier kunt u alle loyaliteitstransacties die aan een contact zijn gekoppeld bekijken en filteren op basis van scans, fysieke of digitale beloningen.

Om uw weergave verder te filteren, klikt u op ‘Filters’. U kunt vervolgens verfijnen op basis van contact, identifier, winkel, kanaal of datum.

Om uw transacties te exporteren, selecteert u ‘Export’ op de overzichtspagina zodra u uw filters hebt geselecteerd.

Op de overzichtspagina van transacties kunt u ook handmatig een transactie toevoegen door ‘Nieuwe transactie’ te selecteren of een import starten door ‘Importeren’ te selecteren.