Alle collectiesIntegratiesIntegraties
Hoe configureer je een Technodatasystems-integratie

Alles wat je nodig hebt in ons dashboard om te beginnen met de Technodatasystems-integratie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe configureer je een Technodatasystems-integratie

Integreren

1. Ga eerst naar Tools (9 stippen) -> Integraties en vervolgens naar Kassa’s.

2. Klik op koppel kassa, vul de relevante velden in en maak aan.

3. Klik op de kassa die je net hebt aangemaakt. Onder het tabblad ‘persoonlijke toegangstoken’ kun je een nieuw toegangstoken voor dit apparaat maken met de knop rechtsboven.

4. Je hebt ook je account secret nodig. Deze vind je onder Tools (9 stippen) -> Integraties en zoek naar ‘account secret’.

5. Neem contact op met je Technodatasystems-verkoper/provider voor activatie en geef hen het persoonlijke toegangstoken van de kassa en het account secret.

Promoties en voordelen configureren

1. Ga naar instellingen en dan naar ‘Aangepaste kenmerken’ en selecteer het type ‘promotie’ door op de knop rechtsboven te klikken.

2. Selecteer ‘Nieuw attribuut’ en kies het type ‘tekst’ en noem dit kenmerk ‘external_identifier’.

3. Nu kun je de deal configureren via het Technodatasystems-dashboard.

4. Maak een nieuwe promotie aan onder ‘Sparen’ en dan ‘promoties & vouchers’. Selecteer je promotie en ga naar de pagina ‘geavanceerd’ om de dealnaam van Technodatasystems in te voeren en druk op ‘Opslaan’ om deze te koppelen.

Alle beloningen en voordelen in de TDS-integratie verlopen via ‘Promoties & Vouchers’. Als je beloningen wilt gebruiken, moet je een automatisering maken die een voucher verstuurt nadat een beloning is ontvangen. Zie hier naar automatiseringspagina.

Bugs

• Neem contact op met Technodatasystems als je klanten problemen ondervinden bij de POS.