Alle samlingerIndstillingerPåmindelser
Ændring af teksten i bookingbekræftelser og -påmindelser
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

Som Planway Premium bruger kan du selv skrive den besked, dine kunder modtager i deres bookingbekræftelse og -påmindelse.

1. Gå til Indstillinger og herefter Påmindelser

2. Tryk Rediger besked ud fra den type besked, du vil redigere

3. Indsæt den ønskede tekst i felterne og brug eventuelt tags* fra menuen til venstre

Bemærk, i SMS-beskederne er der et begrænset antal tegn

4. Gem ændringerne

*Når du indsætter et tag, vil systemet automatisk udskifte tagget med dét, som tagget dækker over. Hvis du indsætter [first_name], vil systemet automatisk erstatte tagget med kundens fornavn. Husk at indsætte det fulde tag med både tekst og klammer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com