Alle samlingerAppsGavekort
Sælg gavekort via online booking
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

Online Betaling giver dig mulighed for at lade dine kunder købe gavekort til din forretning online via din bookingside.

1. Gå til Apps og aktiver Online Betaling

2. Åbn appen og gå til afsnittet Sælg gavekort online

3. Vælg om du vil Aktivere eller Deaktivere online salg af gavekort

4. Besøg også afsnittet Generel betaling og tag stilling til dit valg. Læs mere her

5. Gem dine ændringer

Der vil blive sendt en kvittering for købet samt en gavekortkode til den mailadresse, kunden angiver ved købet.

Se betingelser og vilkår for Online Betaling her.

På bookingsiden findes muligheden for at købe gavekort her:

Tryk på billedet for fuld visning

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com