Apps
Klippekort
Sælg klippekort via online booking
Opdateret over en uge siden

Med Planway kan du aktivere salg af klippekort via online booking. Her kan dine kunder trykke på et link øverst til højre på bookingsiden, og betale for køb af klippekortet derigennem. Klippekortet bliver automatisk sendt til kunden på mail til den mailadresse kunden tilknytter købet.

Du kan opsætte gavekortsalg via online booking skal du gøre følgende:

1. Tjek at Klippekortet er aktiveret under Apps

2. Tryk på ikonet med møtrikken ud fra Klippekort

3. Opret klippekort skabelonerne du vil tilbyde

4. Aktiver Online betaling under Apps

5. Tryk på ikonet med møtrikken på app'en Online betaling

6. Rul ned på siden og aktiver Køb klippekort online

7. Gem ændringerne

Nu vil dine kunder kunne købe klippekort via din online booking.

Pengene fra salg af klippekort betales først til Planway og udbetales efterfølgende til din forretning. Du kan indtaste udbetalingsinformationer under Indstillinger -> Udbetaling, ved at trykke på "Opdater udbetalingsinformationer".