Alle samlingerAppsKlippekort
Sælg klippekort via online booking
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

I Planway kan du med funktionen Online Betaling give dine kunder mulighed for at købe klippekort til din forretning online via din bookingside.

1. Gå til Apps og aktiver Online Betaling

2. Åbn appen og gå til afsnittet Sælg klippekort online

3. Vælg om du vil Aktivere eller Deaktivere online salg af klippekort

4. Besøg også afsnittet Generel betaling og tag stilling til dit valg. Læs mere her

5. Gem dine ændringer

Der vil blive sendt en kvittering samt en klippekortkode til den mailadresse, kunden angiver ved købet.

Se betingelser og vilkår for Online Betaling her.

På bookingsiden findes muligheden for at købe klippekort her:

Tryk på billedet for fuld visning

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com