FAQ
Hvordan kommer jeg i gang?
Opdateret over en uge siden

Vi har bestræbt os på at gøre Planway så brugervenligt som overhovedet muligt. Derved kan du bruge din energi på dine klienter i stedet for at bruge tid på at finde ud af, hvordan dit bookingsystem virker.

1. For at komme i gang skal du oprette en bruger på Planway.com ved at vælge ”Kom i gang”.

2. Herefter vil du blive bedt om at udfylde nogle grundlæggende informationer om din forretning.

3. Når du har oprettet din forretning, vil du som det første blive mødt af en opsætningsguide, der sørger for, at du får oprettet arbejdstider og andre grundlæggende indstillinger og oplysninger til din forretning.

4. Når du er færdig med guiden, er du klar til at gå i gang med Planway!

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com

Læs mere: Opret service