Alle samlingerKom godt i gang
Indstil begrænsninger for online booking
Opdateret i denne uge

I Planway har du mulighed for at opsætte en række begrænsninger for online booking, blandt andet hvor langt ud i fremtiden man kan booke en tid, hvornår man senest skal melde afbud og hvor mange services der kan vælges pr. booking.

1. Gå til Indstillinger og herefter Online booking

2. Rul ned til afsnittet Begrænsninger for booking

3. Indstil hver begrænsning, så de passer til din forretning

4. Klik Gem

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com