Registrer betaling
Opdateret over en uge siden

Når dine kunder betaler for en service i din forretning, kan du registrere salget i Planway, så du altid sikrer dig et fuldt overblik over dine salg og et kassesystem, der stemmer.

Betalingen registreres via kalenderen:

1. Tryk på aftalen, der skal betales for i kalenderen og Gå til betaling

2. Sørg for at informationerne øverst er korrekte og tilpas evt. salgslinjerne

3. Tryk på den grønne Betal-knap nederst

4. Vælg betalingsmetoden og tryk Gennemfør

5. Dit salg er nu registreret i Planway

Selve betalingen går udenom Planway, når den gennemføres direkte i din forretning. Du skal altså selv sørge for at tage imod betalingen via en kortterminal, MobilePay, kontanter eller lignende.

Skal du gennemføre et salg, der ikke er tilknyttet en booking, skal du bruge Nyt køb-knappen i kalenderen.

Du kan finde kvitteringerne for dine salg under Kassesystemet -> Salg -> Tryk på PDF-ikonet til højre på linjen med det pågældende salg.

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com