Hoe verzend ik een vragenlijst ?
Nele Stinckens avatar
Geschreven door Nele Stinckens
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onder de traject tab van het dossier van je patiënt kan je een vragenlijst toevoegen door op de aangeduide knop, meting, te klikken:

Als je een blanco traject gekozen hebt als 'Trajecttype' worden er niet automatisch vragenlijsten klaargezet, maar kan je een vrije keuze maken uit de catalogus door op 'Voeg vragenlijst toe' te klikken. Je opent de catalogus, vinkt de vragenlijst naar keuze aan en deze verschijnt in de lijst van te verzenden vragenlijsten. Je kiest vervolgens de datum waarop de vragenlijst dient verzonden te worden. Automatisch verschijnt de datum van vandaag, maar je kan dit aanpassen. De cliënt zal op de betreffende datum automatisch een uitnodiging ontvangen.

Heb je voor een specifiek trajecttype gekozen zoals Ambulant volwassenen, dan klik je ook op de knop 'Meting'. Automatisch wordt de vragenlijst die voorzien is in functie van het trajectverloop voorgesteld. De selectie en sequentie van de vragenlijsten is m.a.w. afhankelijk van het type traject dat je hebt gekozen.

Je kan eenvoudig vragenlijsten verwijderen via onderstaande knoppen.