Hulpverleners
Cliëntdossier
Algemeen
Wat is het verschil tussen "dossier archiveren" en "dossier verwijderen"?
Wat is het verschil tussen "dossier archiveren" en "dossier verwijderen"?

Hoe archiveer ik een dossier?

Nele Stinckens avatar
Geschreven door Nele Stinckens
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het cliëntdossier heb je de mogelijkheid om een dossier te archiveren of te verwijderen, maar wat is het verschil precies?

Door op de Archiveer knop te klikken archiveer je het dossier. Dit betekent dat het cliëntdossier niet meer zal verschijnen in het overzicht van actieve dossiers. Je kan deze dossiers wel nog terugvinden onder het tabblad "Gearchiveerd".

Indien je op een later moment de therapie terug wenst op te starten, kan je deze eenvoudig opnieuw activeren door het dossier te openen vanuit het archief, en in het dossier op "Activeer" te klikken.

Indien je alle gegevens van het dossier wenst te verwijderen, kan je dit doen met de "Verwijder" knop. Let wel op dat door dit te doen het dossier permanent verwijderd zal worden.